Adobe Photoshop CS4 Crack Keygen
Geschreven door Paul Bos   
zaterdag, 04 oktober 2008 23:42

Adobe Photoshop CS4 Crack Keygen?

Ja, inderdaad... dat is één van de redenen dat ik deze blog begin. Ik wil jullie namelijk inzicht geven in hoe je op ludieke wijze veel bezoekers naar je site trekt.
photoshop family

Veder wil ik gaan schrijven over leuke ontwikkelingen in de mediabranche, mijn mening geven over een advertentie of promotiecampagne. Kortom, ik ga het hier op deze site hebben over media, marketing en reclame.

Maar laten we nog even terug komen op de Adobe Photoshop CS4 Crack Keygenerator, het onderwerp van deze eerste blogpost. De reden waarom je deze woorden, of andere aan de nieuwe door adobe te lanceren CS4 producten gelieerde titels in deze post zult zien is simpel.

Adobe gaat een nieuw product releasen; de Adobe Creative Suite 4 serie. Een aantal onderdelen daarvan zijn:
Dreamweaver CS4Flash CS4 Professional, Photoshop CS4 Extended, Illustrator CS4, Fireworks CS4, Acrobat 9 Pro, Soundbooth CS4, Contribute CS4Adobe Bridge CS4Adobe Device Central CS4, Version Cue CS4 en veel van deze programma's zullen binnen no-time in het illegale downloadcircuit terecht komen of via adobe.com gedownload worden.

Dit kan omdat Adobe je de kans geeft hun product te testen. Maar nadat je dus die trialperiode hebt doorgemaakt en je inmiddels niet meer zonder het ubergeweldige product van adobe kunt leven, blokkeert de boel.

Ja, dat is even jammer en dus hebben we een serienummer, een key of in het engels een "serial code" nodig. Ook moet je het product nog activeren. Dat kan je doen door te betalen, maar veel mensen zullen liever een illegale crack-versie op hun computer zetten. Het moge dus duidelijk zijn dat veel "crack-junkies" hiernaar op zoek gaan en zich ongetwijfeld eerst tot google zullen wenden om deze te vinden.

Natuurlijk is niemand dom genoeg om serieus illegale codes, of een keygenerator op het net te plaatsen, want adobe zal deze ook zeker vinden en je een behoorlijk lastige tijd gaan bezorgen. Maar het is natuurlijk wel toegestaan om hierover te schrijven. Wink

Daarna is het alleen even zaak om de juiste  keywords (bijv.: Dreamweaver CS4Flash CS4 Professional, Photoshop CS4 Extended, Illustrator CS4, Fireworks CS4, Acrobat 9 Pro, Soundbooth CS4, Contribute CS4Adobe Bridge CS4Adobe Device Central CS4, Version Cue CS4, Adobe Photoshop CS4 Crack Keygen, serial codes ) toe te voegen aan de post en huppa; je hebt een mooie bezoekersmagneet.

Waarom deze blog al vòòr de release date van Adobe Creative Suite 4?

Dat is een goede vraag, waar natuurlijk een simpel antwoord op is te geven: Google gaat o.a. uit van tijd. Een bericht dat eerder is geschreven over een artikel, maar min of meer dezelfde info bevat als een ouder bericht zal hoogstwaarschijnlijk hoger in de resultaten worden weergegeven en dus succesvoller zijn in de score als je kijkt naar het bezoekers aantal dat je ermee trekt.

Natuurlijk tellen ook andere zaken mee in de ranking van een bericht, maar het zal je zeker niet schaden om als één van de eersten over het onderwerp te hebben geschreven. Een ander voordeel is dat je mooi de tijd hebt om nog eens een tweede bericht te maken, dat over min of meer hetzelfde onderwerp gaat. Want, ook bij google geldt dat je samen sterker staat als in je eentje en men waardeert het dus dat je meerdere berichten hebt over bijvoorbeeld onze topic Adobe Photoshop CS4 Crack Keygen en google zal dan ook de bezoeker sneller naar jouw site toesturen.

Maar kan ik die Adobe Cracks hier nou vinden?

Nee, natuurlijk niet! Maar wel zal ik jullie op de hoogte houden of deze post een beetje goed loopt. De site is nog maar net in de lucht en heeft nagenoeg geen bezoekers. We kunnen dus mooi in de gaten houden wat er gebeurd met de bezoekersaantallen wanneer Adobe haar CS 4 producten zoals Photoshop released.

Gegroet en tot de volgende blogpost!